CASA NAPOLI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Napoli. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2024 om 20:36 Pizza Calzone uitstekend goed gevuld en smakelijk. Pannacotta niet bijzonder.
26 jun 2024 om 19:21 Smaakte onwijs lekker en snel bezorgd.
22 jun 2024 om 21:42 Popeye was waarschijnlijk langsgekomen net voordat wij onze bestelling kregen. Hetzelfde gerecht met dezelfde keuzes was vorige keer ook echt beter, de extra's waren toen echt extra
17 jun 2024 om 18:50 heerlijke pizza's. goed warm en fantastisch van smaak. bezorgen (we zaten op een vakantiepark in de buurt ging soepel. goede communicatie. echte aanrader!
15 jun 2024 om 20:21 Het was goed ingepakt waardoor het nog heet was! De hoeveelheid was prima. Ze belden netjes om te overleggen omdat een toetje niet leverbaar was. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
10 jun 2024 om 17:52 Besteld en na ongeveer een uur stond de bezorger aan de deur. Helaas ontbrak de bestelde pasta. De geleverde pizza was koud. De pasta werd alsnog na een half uur nageleverd en was erg lekker.
9 jun 2024 om 15:52 Goede service en hun pasta is zeker een aanrader!
8 jun 2024 om 8:10 Erg zoute pizza’s. De hele nacht dorst gehad. Mijn pizza Parma ham met rucola werd al belegd geleverd waardoor de ham en rucola zijn mee gegaard. Meestal wordt dat los meegeleverd.
2 jun 2024 om 21:55 Was lekker
1 jun 2024 om 20:20 Goede service, snelle bezorging en heerlijk eten. Ik raad het 100% aan!
30 mei 2024 om 3:17 What can I say! This is not first time when I order pasta, but I think day by day it’s become more and more tasty. I can recommend pasta 4 cheese and extra add seafood! Also time of delivery was faster than in program ! Best wishes for chef
29 mei 2024 om 20:07 Goed verzorgd, lekker warm en smaakte weer lekker.